Veghea și Liturghia de Înmormântare a Prelatului

Rămășițele pământești ale Episcopului Javier Echevarría au fost aduse ieri la biserica Prelaturii Opus Dei, Sf. Fecioară a Păcii. Liturghia cu requiem va avea loc joi, 15 decembrie, la ora 19.00, în bazilica Sf. Eugen.

Vicarul auxiliar a celebrat prima Sfânta Liturghie în sufragiu pentru sufletul prelatului la capela Campusului Bio-Medico (Roma).

Rămășițele pământești ale Episcopului Javier Echevarría au fost aduse în data de 13 decembrie la biserica Prelaturii Opus Dei, Sf. Fecioară a Păcii, pe Strada Bruno Buozzi nr. 75 (Roma).

Suntem recunoscători față de cei care s-au rugat lângă trupul neînsuflețit al Episcopului Echevarría.

Până ziua de 13 decembrie locul de veghe pentru Episcopului Echevarría a fost Campusul Bio-Medical al Spitalului, unde un număr mare de oameni au înălțat rugăciuni pe tot parcursul nopții. Apoi rămășițele pământești au fost transportate de la Spital în Biserica Prelaturii. La 14 decembrie după Sfânta Liturghie privată a fost îngropat în acest loc.

Sfânta Liturghie publică pentru odihna veșnică a Episcopului Javier Echevarría va avea loc joi, 15 decembrie, la ora 19.00, în bazilica Sf. Eugen (str. Belle Arti, 10, 00196 Roma).